Det här är för dig som är nyfiken.
Som vågar tänka nytt.
Som vill stärka företagets varumärke.
Och som vill få nya idéer till din marknadsföring.

 

ARTY har tillsammans med Västmanlands Teater, Västerås konstmuseum och Västmanlands läns museum, i ett unikt samarbete med näringslivet, utvecklat tre tjänster där teater, konst och historia är tematiken för utveckling av olika delar inom företagandet.

 

Under våren 2015 bjuder vi tillsammans in till tre seminarier med föreläsare som verkar inom områdena kultur, forskning och näringsliv. Men också de företag som varit med i utvecklingen av Artybranding. Seminarierna syftar till att förmedla kunskap om hur kultur kan bidra till att utveckla människor, företag och samhälle och inspirera till fler samarbeten mellan kultur och näringsliv.

 

Kulturstiftelsen ARTY har sedan 2008 sammanfört kultur och näringsliv för samarbeten. Idag ingår mer än 60 företag i vårt nätverk. Företagare som utbyter kunskap och delar upplevelser. Tillsammans hämtar vi inspiration och unika kunskaper från konst, litteratur, teater, kulturhistoria, musik och film. Bland annat. Därur skapas kreativa event, färgstarka kampanjer och spännande berättelser. Stolt personal. Och starka varumärken.

 

Mer information om stiftelsen hittar du på www.kulturstiftelsenarty.se ››

KULTURSTIFTERLSEN ARTY
C/O EXPECTRUM, KOPPARBERGSVÄGEN 10
021-30 50 50 | info@kulturstiftelsenarty.se